bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Vier morgen mee met uw bib !

Zoals u in het bericht hieronder kan lezen heeft onze bib een prachtprestatie neergezet op de Vlaamse Bib Web Awards ! Het begon allemaal met drie studenten van de Gentse bibliotheekschool die onafhankelijk van elkaar onze bib in evenveel categorieën nomineerden. Dankzij de massale steun van onze fantastische klanten leverde dit ons een gouden en bronzen Bib Web Award én een verdienstelijke vierde plaats op !

Omdat uw stem het verschil maakte willen we u graag uitnodigen om dit morgen op woensdag 15 december samen met ons te vieren ! Tijdens de openingsuren van 13:30u tot 18:45u bieden we alle bezoekers een fris glaasje cava of fruitsap aan en een hartige knabbel. Wie dat wil mag voor de camera het glas heffen en een toast uitbrengen op de bib ! Een compilatie van de beste filmpjes zal later op deze blog te zien zijn !

Op de jeugdafdeling kan u doorlopend kennismaken met onze blog, de fotocollecties op Flickr en de nieuwscollecties op Netvibes op groot scherm ! Mis dit niet en vier mee met uw bib !

2 opmerkingen:

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.