bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

dinsdag

Filmvoorstelling: Inglourious Basterds

Vrijdag 5 maart om 20u in Bib Londerzeel. Deuren om 19:30u
Regie: Quentin Tarantino (VS 2009 – 153 min.)
Met: Brad Pitt , Mélanie Laurent , Christoph Waltz


In bezet Frankrijk wordt de familie van de joodse Shosanna Dreyfus voor haar ogen uitgemoord door een sadistische Nazi-kolonel. Jaren later ziet ze haar kans op wraak wanneer een Duitse oorlogsheld in haar cinemazaaltje een filmvertoning organiseert voor de belangrijkste Nazi-officieren. Ze nodigt The Basterds uit: een Joods-Amerikaanse guerillagroep die vrees wil zaaien in het Derde Rijk door zoveel mogelijk Nazi’s brutaal om te brengen en te scalperen. Tarantino brengt dit alles schitterend in beeld als een spetterend vreugdevuur van kleurrijke personages, spitsvondige dialogen en spannende actie.

Tijdens de pauze en voor en na de film zijn drankjes te verkrijgen aan democratische prijzen. Wij voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

Reserveer tijdig uw gratis plaatsen !

Bekijk de trailer op www.film1.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.