bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

De roman top 31 van 2009

Dit jaar hebben de literaire eindejaarslijstjes in de meeste Vlaamse media plaats geruimd voor individuele leestips van recensenten, schrijvers, BV's,...

Maar geen nood: Bib Londerzeel bracht de beste boekentips uit De Standaard, De Morgen, Humo en Knack voor u bij elkaar in een overzichtelijke Roman Top 31 van 2009.

Hoe vaker een titel werd opgehemeld in de eindejaarsbijdragen, hoe hoger hij scoort in onze lijst. Natuurlijk is ook hier de inhoud belangrijker dan de volgorde: deze 31 titels werden immers stuk voor stuk naar voren geschoven als 'beste roman van 2009' ! U vindt ze in de bib op een promotiedisplay. Veel leesplezier !

Staat jouw favoriete boek van 2009 er niet tussen? Of ontbreekt er nog meer? Laat het ons weten of maak gebruik van één van Uw top 6 displays, zodat ook anderen uw favorieten kunnen ontdekken !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.