bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

donderdag

Filmvoorstelling: Mannen die vrouwen haten

Vrijdag 22 januari 2010 om 20 u (stipt!) in Bib Londerzeel
naar het eerste deel van de Millenniumtrilogie van Stieg Larsson
Regie: Niels Arden Oplev - Zweden 2009

De integrale TV-versie (3 uur) mét pauze en drankjes aan democratische prijzen!

73 mensen reserveerden hun gratis plaatsen. Hiermee zijn we VOLGEBOEKT !


Het grootste thrillerfenomeen van de voorbije jaren (12 miljoen verkochte exemplaren!) is nu ook verfilmd. Het is een uitstekende film geworden die moeiteloos tegen de hype bestand is. De makers sneden alle overtollige vet uit Stieg Larssons soms wijdlopige turf en concentreerden zich op de misdaadplot.

Speurneus van dienst is Mikael Blomkvist, een onderzoeksjournalist die door de patriarch van een schatrijk geslacht wordt ingehuurd om de verdwijning van zijn zestienjarige nichtje Harriet te onderzoeken. Het meisje werd veertig jaar geleden het laatst op een feestje gezien en de patriarch vermoed dat ze werd vermoord. Tijdens zijn onderzoek krijgt Blomkvist de hulp van de jonge hacker Lisbeth Salander, een volgetatoeëerde en gepiercete bi-seksuele punkster die hier, meer nog dan in het boek, de echte ster van het verhaal is. Maar ook de fraaie setting in het winterse noorden van Zweden, de inktzwarte ondertoon en het knap geconstrueerde moordmysterie maken van Mannen die vrouwen haten één van de sterkste thrillers van de 21ste eeuw. Vier sterren in Humo!

Wij voorzien comfortabele stoelen en zetels, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

Bekijk de trailer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.