bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Filmvertoning: Van vlees en bloed

Regie: Tom Van Dyck , Michel Vanhove , Michiel Devlieger (België 2009)
Met: Lucas van den Eijnde, Sien Eggers, Tom De Wispelaere

Dinsdag 3 november om 20u (aflevering 1 tot 3)
&
Dinsdag 10 november om 20u (aflevering 4 tot 7)


Van vlees en bloed is misschien wel de beste én de meest bekeken Vlaamse televisieserie ooit. Alles gaat goed met de slagersfamilie Vangenechten, tot hun verloren zoon na een jarenlange afwezigheid plots terug in de winkel staat. Zijn moeder en bomma ontvangen hem met open armen, maar vader André is minder enthousiast… Gedurende zeven hilarische afleveringen krijgen we te zien wat voor vlees ze bij Vangenechten in de kuip hebben.

Tijdens de pauzes kan u gratis proeven van bij de afleveringen passende hapjes, met dank aan de Londerzeelse slagers. Drankjes zijn te verkrijgen aan democratische prijzen. Wij voorzien enkele comfortabele sofa’s en voldoende stoelen, maar u mag ook uw eigen favoriete zitmeubilair meebrengen!

Zestig bezoekers reserveerden hun gratis plaatsen voor deze twee onvergetelijke filmavonden in de bib. Hiermee zijn we VOLZET !

1 opmerking:

  1. Het was echt super gisteren! Heel goed verzorgt! We kijken al uit nar volgende week. Chapeau mensen!

    BeantwoordenVerwijderen

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.