bibliotheek@londerzeel.be      
www.londerzeel.be

woensdag

Leestip: '100 % Bo' van Niki Smit

voor jongeren vanaf 12 jaar
Bo gaat met haar moeder een jaar in New York wonen. Bo is stikzenuwachtig voor haar eerste schooldag op Junior High School. Maar dankzij haar boek How To Be Popular wordt Bo in no-time vriendinnen met de populaire cheerleaders Abby en Chloe. En voor ze het weet heeft ze gezoend met Justin, de knapste jongen van haar school. Bo is onder de indruk van alle aandacht die ze door haar nieuwe vriendje krijgt. Maar waarom krijgt ze steeds de kriebels als ze Luca ziet, de zoon van de bakker? En wat doet een beroemd Calvin Kleinmodel bij háár thuis onder de douche?
Niki Smit (1975) is jeugdboekenauteur en heeft ervaring als hoofdredacteur van een website voor tieners. Als hoofdredacteur van de jongerenwebsite Kaboem schreef Niki regelmatig liefdestips, modenieuwtjes en lovetest. Ook is zij twee jaar lang hoofdredacteur van de fashionwebsite Shopgirl.nl geweest. Ze debuteerde met 100% Nina in 1999. Nadien verschenen nog 100% Lola, 100% Love, 100% Anna en nu dus 100% Bo. Stuk voor stuk hippe chicklitboeken voor jongeren vanaf 12 jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aankoopsuggesties, vragen of opmerkingen

Om er zeker van te zijn dat we jouw favoriete boek, dvd of cd niet vergeten aan te kopen, kan je hieronder een aankoopsuggestie doen. Via dit formulier kan je ons ook je vragen of opmerkingen bezorgen.